ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Παρέχουμε μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας  από την A Junior έως και την Proficiency τάξη.

Κατά περιόδους και ανάλογα με τη ζήτηση παρέχουμε μαθήματα ESP  σε ενήλικες.

Από τη σχολική χρονιά 2014-15 παρέχουμε μαθήματα Ιταλικής Γλώσσας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου καθώς και σε ενήλικες.ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η πλειονότητα των μαθητών μας παίρνει μέρος στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας που διοργανώνουν δύο από τα πιο γνωστά και έγκριτα Πανεπιστήμια, το Αγγλικό Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE) και το Αμερικάνικο Michigan (ECCE, ECPE, TOΕIC). Επίσης ένα μικρό αναλογικά ποσοστό  αποκτά το TIE, το ESB ή το Κρατικό.πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.

Σε περιπτώσεις μεμονωμένων μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις  κάποιου άλλου φορέα, συνήθως για ειδικό σκοπό όπως IELTS και TOEFL, παρέχονται εξατομικευμένα μαθήματα από έμπειρους σε αυτά τα επίπεδα καθηγητές μας.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στους Ορίζοντες οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρωινά καλοκαιρινά εντατικά μαθήματα ολοκλήρωσης μιας τάξης. Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται με επιτυχία, ανελλιπώς τα τελευταία 15 χρόνια. Απευθύνεται στους μαθητές εκείνους που επιθυμούν να συντομεύσουν  τα χρόνια σπουδών τους και να αποκτήσουν νωρίτερα  τα πιστοποιητικά Β2, C1, C2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Αρκετά συχνά μέσα στη χρονιά παρέχουμε στους μαθητές που το έχουν ανάγκη ενισχυτικά μαθήματα, ιδιαίτερα στον τομέα της γραμματικής, όταν τα αποτελέσματα των γραπτών tests δεν κρίνονται απόλυτα ικανοποιητικά. Φροντίζουμε έτσι να μην μένουν κενά στις γνώσεις τους, κάτι που θα δυσκόλευε την πορεία τους προς τις εξετάσεις. Για τα μαθήματα αυτά δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, παρέχονται δωρεάν και είναι εξαιρετικά χρήσιμα στους μαθητές.

2κοντα-στο-κειμενο-ενισχ-διδασκ1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Επίσης, παρέχεται εξατομικευμένη βοήθεια, με τη μορφή εκτάκτων extra μαθημάτων, σε μαθητές των Junior - και όχι μόνο - τάξεων, όταν απουσιάζουν για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να μη μείνουν πίσω στην ύλη. Ακόμα παρέχονται εβδομαδιαία ενισχυτικά μαθήματα στους μαθητές που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες ή έχουν κάποια μορφή μαθησιακής δυσκολίας.

 

Τέλος, υποχρεώνουμε τους λιγότερο επιμελείς μαθητές να προσέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για εβδομαδιαία μελέτη-επανάληψη μέσω του ebook τους.

 

MOCK EXAMS

Ξεκινάμε συνήθως τα πρώτα Mock Exams (Tests προσομοίωσης) στις τάξεις των εξετάσεων κατά το μήνα Δεκέμβριο. Από το Φεβρουάριο και μετά, σχεδόν κάθε Κυριακή, διεξάγονται Mock Exams για όλα τα επίπεδα των εξετάσεων. Η καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων είναι για εμάς ένα πολύτιμο εργαλείο στη μάχη που δίνουμε κάθε χρόνο για την επιτυχία των μαθητών μας.

 

Photos By Kabitsis (37) BW5B9858   5U1A4615-Edit 1BW5B97875U1A4536  35U1A2441