Σχετικα με εμας

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών Ορίζοντες ιδρύθηκε  το 1993. Υπήρξε ένα όνειρο ζωής που οι συνθήκες  βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα. Η Διευθύντρια Σταμένη Σταματίνα μετά το τέλος των σπουδών της στην Αγγλική Φιλολογία εργάστηκε στο Αγγλικό τμήμα του ιδιωτικού σχολείου Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος την τετραετία 1987-1991, όπου εκτός από γνωστικό της αντικείμενο είχε την ευκαιρία να μελετήσει την οργάνωση ενός  Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου και να αποκτήσει εμπειρία σε θέματα όπως οι μαθησιακές δυσκολίες, τρόπους ενημέρωσης γονέων, διεξαγωγή εκδηλώσεων, τρόπους αντιμετώπισης ζητημάτων παρεμβατικής συμπεριφοράς των μαθητών και πολλά άλλα.

 

Παράλληλα εργάστηκε στο γνωστό Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παγουλάτου-Βλάχου (Κάτω Πατήσια) όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στην προετοιμασία των εξετάσεων για την απόκτηση των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Θέλησε λοιπόν να δημιουργήσει ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών  που να συνδυάζει την ποιότητα και την ατμόσφαιρα ενός Ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου με το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών του Κέντρου Ξένων γλωσσών όπου βασικός στόχος , πέρα από την εκμάθηση της γλώσσας και της απόκτησης ευχέρειας στα προφορικά, είναι η απόκτηση ενός πιστοποιητικού.

 

Δημιουργήθηκαν  λοιπόν οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ένα Κέντρο Ξένων γλωσσών όπου κατάφερε να συνδυάζει το “πολλώ” με το “ευ”, ένα μεγάλο αριθμό μαθητών δηλαδή και ποιότητα στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

 

Και επειδή η λέξη ποιότητα έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον θελήσαμε να πιστοποιηθούμε ως προς  την ποιότητα υπηρεσιών μας από έναν επίσημο και αξιόπιστο φορέα πιστοποίησης.  Διαλέξαμε λοιπόν τον iqmscert (www. Iqmscert.com) που πιστοποιεί σχολεία και πανεπιστήμια στη Μεγάλη Βρετανία.

 

Την πρώτη μας επίσημη Πιστοποίηση Ποιότητας την αποκτήσαμε τον Ιανουάριο του 2008. Την επόμενη χρονιά, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις παρατηρήσεις  του αρμόδιου επιθεωρητή  της εταιρίας που μας έλεγξε,  καταφέραμε να αποκτήσουμε το πιστοποιητικό του 2009 με Merit.

 

Θεωρούμε ότι ως Κέντρο Ξενόγλωσσης  εκπαίδευσης  ξεχωρίζουμε για:

-          Το σύστημα διδασκαλίας μας

-          Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας

-          Την κτιριακή μας υποδομή

-          Τη χρήση της εκάστοτε νέας τεχνολογίας και την    ενσωμάτωσή της στη διδασκαλία

-          Την άρτια οργανωμένη γραμματεία μας  που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το          εκπαιδευτικό μας έργο

-          Τις επιτυχίες μας στις εξετάσεις για την απόκτηση των πιστοποιητικών   γλωσσομάθειας

-          Τη συνεχή παρακολούθηση της  προόδου των μαθητών  μας  μέσω τακτικών Tests και  mock  exams  και την πλήρη ενημέρωση του γονέα

-          Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μας για κάθε μαθητή ξεχωριστά, τον εντοπισμό τυχόν μαθησιακών δυσκολιών και την ανάλογη κατά περίπτωση αντιμετώπιση

-          Το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον μας  και για πολλά άλλα

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2000

Επίσης αποκτήσαμε ακόμα μία πιστοποίηση από άλλον ανεξάρτητο φορέα τον TUV-ICB την: ISO 9001: 2000 για την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας ως προς την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, μετά από εκτενή και διεξοδικό έλεγχο που μας έγινε τον μήνα Δεκέμβριο.

 

Comments are closed.